Wijkvereniging voor Leusden-Zuid en Tabaksteeg

Drone bouwen

Ben je nieuwsgierig hoe je zelf een drone kunt bouwen? Wat wel en niet mag met een drone? Hoe aerodynamica werkt zodat je weet hoe je een drone het beste kunt laten vliegen? En vind je het leuk om dit samen te doen met buurtgenoten? Neem dan deel aan de drone bouw workshop, georganiseerd door het TECHlab Leusden ZeT!

In vijf avonden bouw je samen met de andere deelnemers je eigen fixed-wing die écht kan vliegen. De workshop wordt verzorgd door wijkbewoner Lomme van der Hulst die in het dagelijks leven docent Aerodynamica is bij de KLM Flight Academy in Eelde. Vanwege de veiligheid is de minimum leeftijd om deel te nemen 12 jaar en tot 16 jaar onder begeleiding van een volwassene. Voor een indruk van een vorige workshop. zie hier de foto’s of onderaan deze pagina een filmpje.

Momenteel werken we alle details uit, zowel qua planning als kosten. Zodra we alles rond hebben, delen we alle informatie via de communicatiekanalen van Leusden ZeT. Wil je als eerste op de hoogte zijn zodat je meteen kunt inschrijven? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email