Crea ZeT

Geplaatst op door

In onze wijk wonen veel bewoners die erg creatief zijn. Een aantal hebben zich verenigd in het Crea ZeT wijkinitiatief om onder ander gezamenlijk creatieve workshops te geven. In 2018 zijn de eerste workshop Bullet Journal maken gegeven, zie ook dit nieuwsbericht. Daarnaast organiseert één van deze initiatiefnemers op elke week het Brei- en Haakcafé in Maxima’s.  Deze start weer vanaf dinsdag 7 september.

Sinds 2019 is het Crea ZeT Inloop Atelier in Antares begonnen: Een plek om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en creatief bezig te zijn. Om de week ben je welkom om te werken aan allerlei projecten. Materialen voor een Bullet Journal, kaarten of labels, hand- & brushlettering zijn altijd aanwezig en verder zal er elke keer een ander item gemaakt kunnen worden. Denk aan paashangers of een sleutelhanger in Ibiza Stijl of een windlicht met macramé.

Leden van Leusden ZeT mogen gratis meedoen. Niet-leden betalen 5 euro per keer. Je bent welkom van 19.30-21.30 uur. Minimum leeftijd is 14 jaar. Aanmelden kan via crea@leusdenzet.nl.

Voor het najaar van 2021 staan de volgende data gepland:

  • 23 september
  • 7 oktober
  • 21 oktober
  • 4 november
  • 18 november
  • 2 december

Aan het begin van de avond kan je zelf je drankje halen & betalen bij de bar van Maxima’s waarna je vervolgens naar Het Lab toe komt voor een gezellige creatieve avond.

Organisatoren: Mariska Stehouwer en Froukje Heijdt-Bijkerk

Voor meer informatie, neem gerust contact op via crea@leusdenzet.nl