Crea ZeT

Geplaatst op door

In onze wijk wonen veel bewoners die erg creatief zijn. Een aantal hebben zich verenigd in het Crea ZeT wijkinitiatief om onder ander gezamenlijk creatieve workshops te geven. In 2018 zijn de eerste workshop Bullet Journal maken gegeven, zie ook dit nieuwsbericht. Daarnaast organiseert één van deze initiatiefnemers op elke maandag het Brei- en Haakcafé in Maxima’s.

Vanaf donderdagavond 11 april is het Crea ZeT Inloop Atelier in Antares begonnen: Een plek om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en creatief bezig te zijn. Om de week ben je welkom om te werken aan allerlei projecten. Materialen voor een Bullet Journal, kaarten of labels, hand- & brushlettering zijn altijd aanwezig en verder zal er elke keer een ander item gemaakt kunnen worden. Denk aan paashangers of een sleutelhanger in Ibiza Stijl.

Leden van Leusden ZeT mogen gratis meedoen. Niet-leden betalen 5 euro per keer. Je bent welkom van 19.30-21.30 uur. Aanmelden kan via crea@leusdenzet.nl. Na de zomer is het Atelier open op:

  • 19 september
  • 3, 17 en 31 oktober
  • 14 en 28 november

Organisatoren: Mariska Stehouwer,  Froukje Heijdt-Bijkerk, Sara Dirkse-Versteeg

Voor meer informatie, neem gerust contact op via crea@leusdenzet.nl