Agenda

Geplaatst op door

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt in Antares en in de wijk? Zie hieronder de agenda met daarin alle activiteiten van Leusden ZeT, ondernemers rond het Maximaplein en verenigingen in Antares.  Wanneer u uw evenement ook in dit overzicht wilt, stuur dan gerust een e-mail met alle informatie en een afbeelding naar info@leusdenzet.nl.

apr
8
wo
GESLOTEN – Inlever- en afhaalpunt bibliotheek geopend @ Fysiotherapie-Leusden.nl
apr 8 @ 08:30 – 17:00
Het inlever- en afhaalpunt van de Bibliotheek Leusden Zuid is gevestigd bij Fysiotherapie-Leusden.nl. U kunt daar terecht op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Hier kunt u uw gereserveerde materialen ophalen en alle bibliotheekmaterialen inleveren in de daar aanwezige inleverbrievenbus.
Heeft u hier nog vragen over, neem dan contact op met de Bibliotheek Leusden Centrum, 033-4941417 of via mail leusden@bibliotheekeemland.nl

GEANNULEERD – Plezierig 60+ Gymles @ Antares
apr 8 @ 14:45 – 15:45

Op een gezonde en plezierige manier bewegen samen met anderen.

GEANNULEERD – Ritmisch Gym (6 jaar en ouder) @ Antares
apr 8 @ 15:00 – 16:00

Ben je tussen de 4 en 13 jaar en hou je van bewegen, van muziek en vind je gymnastiek een leuke sport?. Dan is Ritmische Gymnastiek echt iets voor jou. Bij de RG laat je op het ritme van muziek je soepelheid zien. Met vloeiende bewegingen die je op muziek in een oefening doet. Prachtig om te zien, fantastisch om te doen.

Bij RG zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt een individuele oefening doen of een oefening met een groep. Dat kan met en zonder materiaal. Bij RG gebruik je de materialen: knots, lint, touw, hoepel en bal.

GEANNULEERD – Turnen jongens (5 – 9 jaar) @ Antares
apr 8 @ 16:30 – 17:30

Turnen is een sport waarbij kracht, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, balans en elegantie naar voren komen.

In de lessen wordt gewerkt met de echte turntoestellen: voor meisjes de balk, brug, mat en sprong en voor jongens komen daar de ringen, rekstok en voltige bij. Daarnaast worden situaties opgezet om specifieke vaardigheden apart te kunnen oefenen. Omdat de jongens en meisjes met verschillende turntoestellen werken zijn er aparte jongens- en meisjesgroepen.

In de recreatielessen verbeteren de kinderen op een ontspannen en gezellige manier hun turnvaardigheden en werken hiermee gericht aan het verder ontwikkelen van hun motoriek. Daarnaast oefenen ze ook andere vaardigheden als: wachten op elkaar, zelfstandig werken, elkaar helpen en gericht uitvoeren van een opdracht.

Voor meer informatie, inschrijven en de exacte tijden per leeftijdsgroep, neem contact op met Impala via info@gvimpala.nl

 

GEANNULEERD – Aanschuiftafel @ Maxima's
apr 8 @ 18:00 – 20:00
GEANNULEERD - Aanschuiftafel @ Maxima's

Elke woensdag organiseert Maxima’s een aanschuiftafel voor 9,50 euro. Aanmelden kan aan de bar van Maxima’s.

GEANNULEERD – Freerunnen (8 jaar en ouder) @ Antares
apr 8 @ 18:00 – 20:00

Freerunning is een combinatie van het afleggen van een parcours en het uitvoeren van tricks.

Het freerunnen bestaat uit drie elementen:

  • Parcours: een bepaald traject met obstakels lopend en loopspringend op tempo af te leggen.
  • Streettricks: een obstakel overbruggen en zweven door de lucht – al dan niet met draai, met of zonder gebruikmaking van een steunvlak – en zodanig landen dat het lopen kan worden vervolgd.
  • Tricking: vanaf de grond afzetten en loskomen zodat er kan worden gedraaid om de breedte en/of lengte-as en zodanig landen dat het lopen kan worden vervolgd.

GEANNULEERD – Trainingen Basketbalvereniging The Green Giants @ Antares
apr 8 @ 19:30 – 21:00
Op woensdagavonden traint de basketballvereniging the Green Giants met een dames-recreanten team.

Ben je nieuwsgierig naar basketbal en de vereniging? Neem dan gerust contact op per e-mail: info@greengiants.nl Voor meer informatie over de vereniging, zie ook www.greengiants.nl

GEANNULEERD – Thaiboksen @ Antares
apr 8 @ 20:00 – 21:00

De trainingen vinden plaats in groepjes van maximaal 16 personen en worden afgestemd op de groepssamenstelling. In de training worden er tweetallen gevormd en worden verschillende Thaiboks-combinaties en oefeningen individueel en op elkaar geoefend.

Je hoeft niet bang te zijn: geen hoofd-contact en intensief sparren etc. Daarnaast trainen we ook onze bil, balans – en buikspieren middels krachtoefeningen. Je hoeft geen partner te hebben om te komen, er is altijd iemand om mee te trainen. Iedereen kan instromen, ongeacht conditie. Een sport waarbij je heel makkelijk je eigen tempo kunt bepalen! Door elkaar te ondersteunen en jezelf uit te dagen groeit je uithoudingsvermogen en merk je al na een aantal weken een fitter gevoel.

Met wie?
Mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 20+ jaar mét en zonder Thaibokservaring/ basisconditie. Meestal komen er veelal dames!

 

apr
9
do
GESLOTEN – Inlever- en afhaalpunt bibliotheek geopend @ Fysiotherapie-Leusden.nl
apr 9 @ 08:30 – 17:00
Het inlever- en afhaalpunt van de Bibliotheek Leusden Zuid is gevestigd bij Fysiotherapie-Leusden.nl. U kunt daar terecht op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Hier kunt u uw gereserveerde materialen ophalen en alle bibliotheekmaterialen inleveren in de daar aanwezige inleverbrievenbus.
Heeft u hier nog vragen over, neem dan contact op met de Bibliotheek Leusden Centrum, 033-4941417 of via mail leusden@bibliotheekeemland.nl

GEANNULEERD – Klaverjassen & bridgen @ Maxima's
apr 9 @ 13:15 – 16:15

Elke donderdagmiddag kun je meedoen met klaverjassen en bridgen in Maxima’s.