Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Filmclub

Terug van weggeweest: de Leusden ZeT Filmclub. Op periodieke basis organiseert een enthousiast groep filmfanatiekelingen uit Leusden-Zuid een filmavond. Onder het genot van een hapje en een drankje kijk je samen met wijkgenoten naar de leukste films.

Deelname aan de filmclub kan tegen een kleine vergoeding van slechts €5,-. Uiteraard zijn introducees ook welkom. Ook zij betalen €5,-. Ben je nog geen lid, dan kun je ter plekke voor € 10,- per jaar lid worden en kijk je de film die avond gratis.

Wil je deelnemen? Bekijk dan onze Eventbrite-pagina voor het actuele programma.

Yesterday

vr 17 maart om 19.30 uur

Yesterday is een muzikale romantische komedie over een ploeterende muzikant die erachter komt dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit en neemt zijn muzikale ‘carrière’ een totaal andere wending. Geregisseerd door Oscar-winnaar Danny Boyle (o.a. Slumdog Millionaire).

Kingsman: The Secret Service

vr 21 april om 19.30 uur

Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email