Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Vrijdag 19 juli filmavond ‘Malena’

Deel dit bericht

Het verhaal van Malèna

Terwijl haar man aan het front is  (1941), verlustigen de lokale mannen en jongens zich aan de mooie Malèna (Bellucci). De vrouwen in het Siciliaanse dorp zien het met lede ogen aan. Dan wordt Malèna’s man als vermist opgegeven en probeert ze zich staande te houden door onder meer aan te pappen met Duitse militairen. Regisseur Tornatore vertelt zijn – tikje sentimentele – verhaal vanuit het standpunt van een verliefde 13-jarige Renato Amoroso (Sulfaro). Cameraman Lajos Koltai brengt Bellucci wellustig in beeld, en kreeg er een Oscarnominatie voor.

Op vrijdag 19 juli draait de Filmclub van Leusden ZeT de film Malèna. Malèna is een romantisch drama uit 2000 met actrice Monica Bellucci en is gefilmd op het eiland Sicilië. Ennio Morricone componeerde de muziek voor deze film.

Meer informatie een aanmelden: https://filmclub.leusdenzet.nl/tickets/agenda/?mc_id=14

Plaats: Antares, Maximaplein 7

Tijd: 19:30 start film

Kosten: E5

Activiteit

Vrijdag 19 juli filmavond ‘Malena’

Het verhaal van Malèna Terwijl haar man aan het front is  (1941), verlustigen de lokale mannen en jongens zich aan de mooie Malèna (Bellucci). De

Activiteit

Gratis cursus Gezond en Goed met elkaar

Graag informeren wij jullie over de cursus Gezond en goed met elkaar. De locatie is nu nog niet bekend, maar zal in de buurt zijn.