Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Rommelmarkt Dorpskerk Leusden 8 juni 2024

Deel dit bericht

In 2018 was de laatste rommelmarkt nog een groot succes. Na de jaren waarin dit stil heeft gelegen willen we de rommelmarkt weer opnieuw leven inblazen. Het doel is om hergebruik van spullen en verbinding tussen de inwoners van Leusden te realiseren. Zeker in deze tijd waarbij circulair hergebruik steeds belangrijker wordt een goede reden om 8 juni te komen bij onze 30 kramen te komen snuffelen! We gebruiken de opbrengst van de rommelmarkt voor 2 doelen: Spelmateriaal voor de bewoners van de Lisidunahof en het jeugdwerk van de Protestantse Gemeente Leusden. Op dit moment zijn de vrijwilligers alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de 2024-editie en het belooft een ouderwets gezellige dag te worden!

Datum: 8 juni 2024

Tijd: 09:00-15:00

Locatie: Dorpskerk Leusden

Inlevermomenten
Heeft u spullen die nog goed zijn of te mooi om weg te gooien? Misschien is een andere Leusdenaar er al een tijd naar op zoek! De inlevermomenten voor de rommelmarkt van 8 juni zijn zaterdagochtend 25 mei en 1 juni (10:00 – 12:00 uur). Of vrijdagavond 24 en 31 mei (18:00 – 20:00 uur). Adres: fam. Wassenaar Ooievaarshorsterweg 7 3832 GV, de boerderij op de hoek.

Bij de Marcuskerk kun je op vrijdagavond 24 en 31 mei spullen inleveren tussen 18:30 – 19:30 uur. A.u.b. buiten deze tijden om geen spullen brengen. Dit jaar is er geen inzameling van witgoed, kleding en meubels. Geen beschadigde of vuile artikelen. Geen tv’s en monitoren met beeldbuis en geen printers, alle overige beeld-/geluid-/computerapparatuur is welkom.

(Kinder)activiteiten:

Tijdens de rommelmarkt is er veel te doen voor de kinderen (en hun ouders): Er zijn kinderactiviteiten, er is een springkussen en een heuse kleedjesmarkt. Kinderen kunnen een kleedje kopen voor € 5,00 (dit gaat naar de goede doelen) en de opbrengst van hun verkopen mogen ze zelf houden. De ouders kunnen een gokje wagen bij het Rad van Avontuur, waarvoor we mooie prijzen hebben ontvangen van de lokale ondernemers en een hele mooie hoofdprijs klaar staat!

Meer informatie kunt u vinden in de nieuwsberichten op de site www.pgleusden.nl

Activiteit

Gratis cursus Gezond en Goed met elkaar

Graag informeren wij jullie over de cursus Gezond en goed met elkaar. De locatie is nu nog niet bekend, maar zal in de buurt zijn.

Activiteit

Gluren bij de buren in Leusden-Zuid

Zondag 30 juni is er in Leusden weer een editie van Gluren bij de Buren. Gezelligheid van mede wijkbewoners gegarandeerd! Ook in Leusden-Zuid zijn er