Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Landelijke opschoondag 18 maart

Deel dit bericht

Op zaterdag 18 maart is alweer de 21e Landelijke Opschoondag. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steken we de handen uit de mouwen, en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon. 

Pak jij ook iets op?

In Leusden kun je meedoen via Opgeruimd Leusden.

Meelopen met de opruimochtend
We starten om 9:00 uur. Je bent dan van harte welkom bij De Groene Belevenis waar ook alle op te ruimen gebieden verdeeld worden. Veiligheidshesjes en afvalgrijpers zijn aanwezig voor iedereen. De routes zijn meestal ca. 2 uurtjes lopen. Begin je weekend goed en kom gezellig meedoen.

Gewoon bij jou voor de deur!
Wat is er mooier dan in een schone wijk wonen. Elke dag een aantal ‘zwerfies’ opruimen in je eigen straat, of actief met je buren eens per week een rondje lopen. Je kan het op je eigen manier doen en wanneer het jou uitkomt: je bent even lekker in de buitenlucht, kunt een wandeling maken, met je buren bijpraten, je lichaam is in beweging. Kortom alleen maar voordelen die je gratis cadeau krijgt bij een rondje zwerfafval opruimen!

Ik meld mij aan voor de landelijke opschoondag op 18 maart

Meer informatie: https://www.opgeruimdleusden.nl/opruimochtenden

Activiteit

ALV op 23 maart

Op 23 maart houdt Leusden ZeT de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Een mooi moment om elkaar weer te ontmoeten, stil te staan bij alles wat er