Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Laatste plekken domotica workshop

Deel dit bericht

Zou jij met 1 druk op de knop alle lichten in huis aan of uit willen doen? Of de garagedeur automatisch open laten gaan als je aan komt rijden? En de ventilator in de badkamer gaat vanzelf aan en uit omdat een sensor de luchtvochtigheid meet. Dit zijn allemaal voorbeelden van Domotica waarmee je op een slimme manier je huis kunt aansturen.

Wijkbewoner Martijn Fennema heeft op deze manier zijn huis geautomatiseerd met het open source systeem home-assistant.io. In november legt hij in vier avonden alles uit hoe je dit zelf kunt doen. En dat niet alleen, je gaat er ook mee aan de slag zodat je na deelname de eerste resultaten hebt en zelf verder kunt gaan.

De workshop is voor volwassenen en vindt plaats in Het Lab in Antares op dinsdagavond 8 november, donderdag 17 november, donderdag 24 november  en dinsdag 29 november, steeds van 19.30 – 22.00 uur. Kosten bedragen 25 euro voor de vier avonden, inclusief koffie en thee. Leden van Leusden ZeT krijgen korting en betalen 20 euro.

Voor meer informatie en inschrijven zie de informatie op onze website

Activiteit

Lustrumreceptie 28 januari, wees er bij!

De tijd gaat snel, dit najaar bestaat Leusden ZeT alweer 5 jaar! Dit lustrum willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens deze lustrumreceptie