Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Kingsman – the secret service GEANNULEERD

Deel dit bericht

Helaas hebben wij Kingsman wegens gebrek aan belangstelling moeten annuleren

Na twee goed bezochte filmavonden staat op vrijdag 21 april de film Kingsman op het programma van de Filmclub. Een film vol actie en avontuur. Tot op het laatste moment blijft het spannend hoe het verhaal afloopt. Eén ding is zeker: je kunt het onverwachte verwachten.

Kingsman – the secret service III

Een uiterst geheime organisatie rekruteert Eggsy, een veelbelovende straatjongen, voor een ultra-competitief trainingsprogramma voor spionnen. Precies op dat moment ontstaat er een onheilspellende dreiging in de vorm van de gestoorde hightech genie Valentine, die een oorlog beraamt om miljoenen mensen uit te roeien.

Wanneer: Vrijdag 21 april om 19:30 uur (zaal gaat om 19:15 open)

Waar: Antares, Maximaplein 7

Kosten: € 5,- voor leden van de wijkvereniging. Introducees betalen ook € 5,-. Ben je nog geen lid, dan kun je ter plekke voor € 10,- per jaar lid worden en kijk je deze film gratis.

Aanmelden: I.v.m. beperkt aantal plaatsen graag aanmelden vóór 21 april 15:00 uur. Graag tot de 21e!

Activiteit

Nieuwe Coderdojo op 10 juni

Vind jij het leuk om te programmeren of te experimenteren met robots? Ben je benieuwd wat je kunt doen met een Arduino, Raspberri Pi of

Help je buur

Maatjesproject Leusden zoekt vrijwilligers

Wilt u iets waardevols betekenen voor een ander? In Leusden zijn er veel mensen die zich eenzaam voelen en wel wat gezelligheid kunnen gebruiken. We