Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Filmclub 22 september: Casa Coco

Deel dit bericht

Na de zomerstop staat op vrijdag 22 September de film Casa Coco op het programma van de Filmclub.  

DIRECT AANMELDEN

Casa Coco  

Casa Coco is een pension voor bezinning en rust op Bonaire. Het wordt gerund door de Rotterdamse Pleun. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten.
De twee ex-geliefden hebben elkaar al jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caribische zon?

Wanneer: Vrijdag 22 september om 19:30 uur (zaal gaat om 19.15 open)  

Waar: Antares, Maximaplein 7  

Kosten: € 5,- voor leden van de wijkvereniging. Introducees betalen ook € 5,-. Ben je nog geen lid, dan kan je ter plekke lid worden voor € 10,- per jaar en kijk je deze film gratis.  

Aanmelden kan hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-filmclub-leusden-zet-casa-coco-708730480947?aff=ebdsoporgprofile

Activiteit

Gratis cursus Gezond en Goed met elkaar

Graag informeren wij jullie over de cursus Gezond en goed met elkaar. De locatie is nu nog niet bekend, maar zal in de buurt zijn.

Activiteit

Gluren bij de buren in Leusden-Zuid

Zondag 30 juni is er in Leusden weer een editie van Gluren bij de Buren. Gezelligheid van mede wijkbewoners gegarandeerd! Ook in Leusden-Zuid zijn er