Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Filmavond 19 mei: Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Deel dit bericht

Mei, maand van de vrijheid. Daarom is op vrijdag 19 mei de indrukwekkende film Mijn Beste Vriendin Anne Frank te zien, het waargebeurde verhaal achter de vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar.

Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

Wanneer: Vrijdag 19 mei om 19:30 uur (zaal gaat om 19:15 open)

Waar: Antares, Maximaplein 7

Kosten: € 5,- voor leden van de wijkvereniging. Introducees betalen ook € 5,-. Ben je nog geen lid, dan kun je ter plekke voor € 10,- per jaar lid worden en kijk je deze film gratis.

Leeftijdsadvies: vanaf 12 jaar.

Aanmelden: klik hier om je aan te melden

I.v.m. beperkt aantal plaatsen graag aanmelden vóór 19 mei 15:00 uur. Graag tot de 19e!

Activiteit

Gratis cursus Gezond en Goed met elkaar

Graag informeren wij jullie over de cursus Gezond en goed met elkaar. De locatie is nu nog niet bekend, maar zal in de buurt zijn.

Activiteit

Gluren bij de buren in Leusden-Zuid

Zondag 30 juni is er in Leusden weer een editie van Gluren bij de Buren. Gezelligheid van mede wijkbewoners gegarandeerd! Ook in Leusden-Zuid zijn er