Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

Filmavond 19 mei: Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Deel dit bericht

Mei, maand van de vrijheid. Daarom is op vrijdag 19 mei de indrukwekkende film Mijn Beste Vriendin Anne Frank te zien, het waargebeurde verhaal achter de vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar.

Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

Wanneer: Vrijdag 19 mei om 19:30 uur (zaal gaat om 19:15 open)

Waar: Antares, Maximaplein 7

Kosten: € 5,- voor leden van de wijkvereniging. Introducees betalen ook € 5,-. Ben je nog geen lid, dan kun je ter plekke voor € 10,- per jaar lid worden en kijk je deze film gratis.

Leeftijdsadvies: vanaf 12 jaar.

Aanmelden: klik hier om je aan te melden

I.v.m. beperkt aantal plaatsen graag aanmelden vóór 19 mei 15:00 uur. Graag tot de 19e!

Activiteit

Nieuwe Coderdojo op 10 juni

Vind jij het leuk om te programmeren of te experimenteren met robots? Ben je benieuwd wat je kunt doen met een Arduino, Raspberri Pi of

Help je buur

Maatjesproject Leusden zoekt vrijwilligers

Wilt u iets waardevols betekenen voor een ander? In Leusden zijn er veel mensen die zich eenzaam voelen en wel wat gezelligheid kunnen gebruiken. We