GEANNULEERD – Crea ZeT Atelier

Wanneer:
25 juni 2020 @ 19:30 – 21:30
2020-06-25T19:30:00+02:00
2020-06-25T21:30:00+02:00
Waar:
Antares
Maximaplein 7
3832 JS Leusden
Contact:
Crea ZeT

— Vanwege  de geldende Corona maatregelen hebben we besloten het Crea ZeT Atelier te annuleren —

Een plek om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en creatief bezig te zijn: dat is het Crea ZeT Atelier. Er is genoeg materiaal aanwezig waar je mee aan de slag kunt gaan maar heb je zelf een creatief projectje thuis dan kan je deze natuurlijk meenemen. We vinden het leuk als je zelf een plan hebt om te gaan doen; denk aan een Bullet/Art/Travel Journal maken, handlettering, schilderen en tekenen, haken, een sleutelhanger maken, draadkunst met spijkers of wat dan ook…. Maar weet je niet te kiezen dan helpen wij je graag op weg! Om het Creatief Inloop Atelier laagdrempelig te houden draagt de wijkvereniging dit jaar bij aan de vaste kosten. Hierdoor is de inloop voor Leusden ZeT leden gratis (vrijwillige bijdrage mag) en niet-leden betalen 5 euro per keer. Minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar.

Koffie, thee of anders halen we bij Maxima’s en rekenen we na afloop zelf af (contant betalen is wenselijk)

Tijd is tussen 19.30 tot 21.30 uur. Locatie Het Lab boven Maxima’s, je neemt de gele trap naar de sportzaal boven en wij zitten dan rechts.

Let op, vanwege de Corona maatregelen is aanmelden voor het Atelier verplicht. Je meldt je aan door een mailtje te sturen aan crea@leusdenzet.nl Daarnaast vragen we alle bezoekers goed de afspraken door te nemen die het mogelijk maken dat we deze activiteit weer kunnen organiseren.

(We weten dat er voor de leeftijdscategorie jonger dan 14 jaar ook veel animo is voor creatieve momenten. Dit kán georganiseerd worden als er meerdere vrijwilligers dit willen begeleiden. Heb je interesse hiervoor? Geef dit aan via een mailtje naar info@leusdenzet.nl)

Dit bericht was geplaatst door admin. Bewaar de permalink als bladwijzer.