Wijkvereniging voor Leusden-Zuid, Tabaksteeg en Maanwijk.

21 juni filmavond ‘Le Pot-Au-Feu’

Deel dit bericht

Op vrijdag 21 juni draait de Filmclub van Leusden ZeT de film Le Pot-Au-Feu. Het verhaal is geïnspireerd op het boek ‘La vie et la passion de Dodin-Bouffant’ van de Zwitserse schrijver Marcel Rouff. In de film neemt de toonaangevende Franse kok met 14 Michelinsterren, Pierre Gagnaire, de rol op zich van culinair regisseur. Verder wordt de cast aangevuld met de Franse top acteurs Juliette Binoche en Benoit Magimel die de twee geliefden spelen.

Le Pot-Au-Feu

Het is 1885. De uitmuntende kok Eugenie heeft lang gewerkt voor de beroemde levensgenieter en fijnproever Dodin Bouffant. Hun samenwerking resulteert in gerechten die steeds verrukkelijker worden en die andere chef-koks in de wereld doen verbazen. In de loop van de jaren is een romantische relatie ontstaan. Maar Eugenie hecht waarde aan haar vrijheid en heeft nooit de wens gehad om met Dodin te trouwen. Hij besluit iets voor haar te doen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan…

De film ruik, proef en voel je! Kijk ‘m vooral met een gevulde maag.

Wanneer: Vrijdag 21 juni om 19:30 uur (zaal gaat om 19.00 open)

Waar: Antares, Maximaplein 7

Kosten: € 5,- voor leden van de wijkvereniging. Introducees betalen ook € 5,-. Ben je nog geen lid, dan kan je ter plekke lid worden voor € 10,- per jaar en kijk je deze film gratis.
Mocht je willen pinnen, kom dan wat vroeger. Betaal je cash, dan graag gepast.

Inschrijven: Graag aanmelden via https://filmclub.leusdenzet.nl/tickets/agenda/. Vol is vol.

Activiteit

Gratis cursus Gezond en Goed met elkaar

Graag informeren wij jullie over de cursus Gezond en goed met elkaar. De locatie is nu nog niet bekend, maar zal in de buurt zijn.

Activiteit

Gluren bij de buren in Leusden-Zuid

Zondag 30 juni is er in Leusden weer een editie van Gluren bij de Buren. Gezelligheid van mede wijkbewoners gegarandeerd! Ook in Leusden-Zuid zijn er